GENVIND TILLID EFTER UTROSKAB

Læs indlæg

UTROSKAB - HVEM RAMMES?

Utroskab rammer Jer begge


Hvis du selv har været utro, ser du hvor hårdt det rammer din partner. Du vil opleve raseri, voldsom vrede, fortvivlelse, opgivenhed og ind imellem fortrøstning og tro på en fælles fremtid hos din partner. Du må indse, at du har såret din partner dybt.


Du vil sikkert have svært ved at forstå, at din partner ikke kan komme videre, når du har sagt undskyld og forsikret om, at du vil dit parforhold og din familie.


Det kræver meget længere tid for din sårede partner at 'komme videre'. Du ved, hvor du er i forholdet, men din partner har mistet tilliden til dig.

Det tager tid at genopbygge tillid. Lang tid. Det er vigtigt at du accepterer det.


Chokket over at være blevet svigtet fører til, at din partners hjerne er hyperaktiv i kamp-flugt centret. Kamp-flugt centret er en del af vores urhjerne og har som primær opgave at beskytte os mod farer. Hvis 'ulven' har været der den ene dag spejder man ængsteligt efter den de næste dage. Overser man et tegn på, at den er der, kan det betyde døden.


Vel dør vi ikke af at vores partner har svigtet os, men hjernen reagerer ikke på fornuft. Den reagerer instinktivt og den tolker svigt som noget man kan dø af.  Du kan derfor ikke bruge fornuft for at berolige din partner. Det nytter ikke meget at forsikrer om, at du aldrig vil gøre det igen. Din partner har mistet tilliden og tror ikke på dig. Det skal du acceptere og leve med en tid, mens du langsomt hjælper med at bygge tilliden op igen.


Der findes en række værktøjer, som kan hjælpe Jer begge i den proces. Kontakt mig på tlf eller mail

ØNSKER DU HJÆLP?

CopyRight © 2019 Eva Biehe | Customised by Boomer Digital

Spred kærligheden og del dette indlæg på

>