REDSKABER 

TIL BRUG FOR ET BEDRE LIV

Her vil du om kort tid kunne finde mine onlinekurser i:

  • Stress- og angsthåndtering
  • Sikre veje til et godt parforhold
  • Sådan finder du ud af, om du er sammen med en narcissist


Du vil kunne finde lydfiler, som du kan bruge til at ændre dine hjernemønstre. De gamle mønstre er dem, der giver dig stress og angst - træn dig ud af stress og angst


Du vil også kunne finde et kursus, som på ingen tid vil rette op på dit parforhold på et rent praktisk niveau.


Alt for mange af mine klienter har aldrig tænkt over, at en aftale om hvordan de praktiske opgaver løses er nødvendig. Og vupti ... er det pludselig en opvågnen til en virkelighed, hvor irritationer og skænderier fylder alt for meget. De problemer, jeg møder, handler om arbejdsfordeling, prioritering af tid, uenighed om økonomi osv. 


Alt det vil du kunne få styr på sammen med din partner .... Jeg glæder mig til at lægge det op som online kursus. Det vil for dig beteyde, at du i ro og mag sammen med din partner kan løse de opgaver, jeg stiller og I sparer min. 2 sessioner i min klinik.  

Send mig gerne en mail eller sms, hvis du hører til dem, der mærker at noget strammer i dit parforhold. Jeg vil ALDRIG afsløre dit navn  - henvend dig derfor uden bekymringer.


Endelig vil jeg lave et forløb om, hvordan man spotter en narcissist.

Brug ikke begrebet som et skældsord. Jeg møder mennesker, som gennem mange år har spurgt sig selv, om de i virkeligheden er syge i hovedet... sådan siger de til mig. 

En narcissist er mester i at få dig til at tvivle på din egen dømmekraft.Kærlig hilsen

Eva


>