Parterapi

Persondatapolitik

Persondatapolitik
Jeg indhenter kun persondata når det er relevant for mig og jeg vil kun indhente
persondata, hvis det er relevant for dit samarbejde med mig.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle
relevante lovbestemmelser.
Jeg opbevarer kun dine persondata, så længe det er relevant for dit samarbejde med mig.

Hvilke oplysninger indsamler jeg
Jeg indsamler navn og mailadresse til følgende:
• Kontaktformular
• Tilmelding til nyhedsbrev
Jeg indsamler navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
Ved brug af www.evabiehe.dk accepterer du, at der installeres og bruges cookies på din
computer. Cookies er sporingsinformationer der kan bruges til at identificere dig.

Samtykke
Du afgiver samtykke til brug af dine oplysninger hvis du udfylder kontaktformularen, eller
tilmelder dig nyhedsbrev.

Dataansvarlig
Ansvarlig for behandling, anvendelse og indsamling af dine personlige
oplysninger er Eva Biehe, Halkevadvej 2, 4200 Slagelse

Ved jeg noget om dig?
Jeg tager dine personlige informationer alvorligt og jeg opbevarer kun dine informationer
så længe vi har en aftale om det.
Hvis du gerne vil vide om jeg har informationer liggende om dig, så send mig en mail på
lone@primaliva.dk og jeg vender tilbage med om jeg har personlige oplysninger liggende
om dig, samt hvorfor
Når jeg har behandlet din forespørgsel, sletter jeg de informationer du gav mig for at lave
denne forespørgsel.

Retten til at blive glemt
Du har ret til at bede om at blive glemt og det respekterer jeg.
Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev er der i alle nyhedsbreve et link, hvor du kan afmelde
dig nyhedsbrevet og efterfølgende sletter jeg din mail i mit system.

Hvis du er klient hos mig, kan du læse i min persondatapolitik hvor længe jeg normalt
opbevarer dine informationer inden jeg sletter dem. Hvis du ønsker dem slettet tidligere, så
skriv til mig på eva@biehe.dk

Du skal være opmærksom på, at hvis du har været klient hos mig, så er der nogle få
oplysninger, der ikke kan slettes, f.eks. informationer på en faktura pga. regler i
Bogføringsloven.

Tilbagetrækning af samtykke.
Du har ret til at trække dit samtykke tilbage, som du har givet mig og det respekterer jeg
naturligvis. For at gøre det, skal du sende mig en mail på eva@biehe.dk og fortælle
mig hvad det er du ønsker at trække tilbage.
Det kan være:
• Samtykke til at modtage mit nyhedsbrev
• Samtykke til at jeg henvender mig til dig

Ønsker du at trække samtykke for klientforhold tilbage, kontakter jeg dig, for samtykke er en forudsætning for at du kan være min klient.

COOKIES

You can set your browser to refuse all or some browser cookies, or to alert you when websites set or access cookies. If you disable or refuse cookies, please note that some parts of this website may become inaccessible or not function properly. For more information about the cookies we use, please see https://boomer-digital.com/cookie-policy

CopyRight © 2019 Eva Biehe | Customised by Boomer Digital

>